Преносимите компютри не се славят с особено разнообразие във визуално

...
Преносимите компютри не се славят с особено разнообразие във визуално
Коментари Харесай

Лаптоп, изящен и лек като перце

Преносимите компютри не се славят с изключително многообразие във образно отношение. Почти постоянно, до момента в който се разхождам сред редиците с модели и марки в магазина, множеството са като клонинги. В съпоставяне с тях Swift 5 на Acer наподобява смайващо със своя златист и наследник финиш, само че същинската точка на разминаване с всичко останало е в неговия лек дизайн и безупречна функционалност.

Swift 5 e 14-инчов, тежи 970 грама и при повдигане се усеща толкоз лек, че е мъчно да се повярва, че не е пластмасов. Горният и долният похлупак са от магнезиево-литиеви и магнезиево-алуминиеви сплави, а за повече издръжливост са укрепени в почиващата зона на ръцете към тъчпада, тъй че там няма никаква разтегливост. Рамките към екрана са доста тънки: в 13-инчов корпус се събира 14-инчов екран.

Екранът е със страхотна резолюция, която удовлетворява претенциите и на професионални графични дизайнери, само че в случай че желаете даже повече, хвърлете взор и на " тънките токчета ", както нарекохме Swift 7.  Тъчпадът е доста комфортен, оптимално позициониран и даже има дребен скенер за пръстови отпечатъци за биометрично логване в Windows 10. Това, което прибавя доста към усещането за изтънченост и грациозност, е съчетанието сред главните цветове на подсветената клавиатура и златистото и синьото на устройството.



Лаптопът е ултралек и тъничък, само че не е най-тънкият вероятен (отново тук е за отбелязване Swift 7). Очевидно е, че това се дължи на размерите на двата USB 3 врата плюс този за  HDMI , както и USB вид C слот , което красноречиво демонстрира, че Swift 5 е изработен с взор в бъдещето. Освен това Swift 5 има процесор осмо потомство Intel  Core , който и не натоварва прекалено много вентилатора. Така че изборът на тъкмо това пространство за съставените елементи не е инцидентно – доближат е съвършеният баланс за приложимост в придвижване, който разпростира оптимално функционалността му при живот на батерията 8 часа .

Друг основен детайл на функционалността, който би трябвало да се спомене, е  2x 2 802.11ac Wi -Fi , което преведено значи, че Swift 5 има най-бързата допустима връзка и е съвършен както за работа, по този начин и за игра.

И последно, само че не по значимост, Swift 5 е страховит и откъм аудио предствяне – Dolby Audio ™ Premium подсигурява пълностоен съраунд, който не разочарова.

В умозаключение: преносим компютър, основан с взор в бъдещето, с портове и функционалности от висок клас, ултрабързо Wi-Fi свързване и връзка, задоволително зареждане, продължителност на батерията, биометрично логване и смъртоносен дизайн. Всичко това превръща  Swift 5 на  Acer  в шлагера сега в съответния клас. Достатъчни аргументи аз персонално да съм присъединила тази машина като първо предпочитание в писмото ми до дядо Коледа. Колебая се само дали ми харесва повече в " благородно синьо " или в " остаряло злато "...



 С поддръжката на Acer
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР