Пренебрегването на правните норми може да стане причина за криза,

...
Пренебрегването на правните норми може да стане причина за криза,
Коментари Харесай

Путин: Пренебрегването на правните норми може да стане причина за криза, с която светът още не се е сблъсквал

Пренебрегването на правните правила може да стане причина за рецесия, с която светът към момента не се е сблъсквал. Това сподели съветският президент Владимир Путин по време на интернационалния стопански конгрес в Санкт Петербург. 
Думите на Путин бяха по мотив на едностранното решение на Съединените щати да се отдръпват от нуклеарната договорка с Иран. " В световен проект сходно държание на страни, изключително когато са центрове на мощ, носи най-негативни, в случай че не и разрушителни последствия ", предизвести съветският президент на среща с френския си сътрудник Еманюел Макрон и с представители на френския бизнес.
Макрон дефинира на собствен ред като неточност решението на Вашингтон да реалокира посолството си от Тел Авив в Йерусалим. Той удостовери позицията си за решение на израелско-палестинския спор посредством основаването на две обособени страни.
Президентът Путин назова " сериозна опасност за стабилността на международната стопанска система новите форми на протекционизъм, които се употребяват за заличаване на съперниците и за приемане на отстъпки посредством изнудване ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР