Пренасяме се в Сливен, където състезателите от спортния клуб по

...
Пренасяме се в Сливен, където състезателите от спортния клуб по
Коментари Харесай

Състезателите от спортния клуб по акробатика мечтаят за финал в "България търси талант"

Пренасяме се в Сливен, където състезателите от спортния клуб по акробатика се приготвят за сцената на " България търси гений ". След чудесното си показване в шоуто, децата мечтаят за край и упражняват всеки ден.

С същински театър от музика, мощ и хубост спортният клуб по акробатика в Сливен завоюва журито и сърцата на хиляди фенове. Откриваме децата в залата, където упражняват по няколко часа всеки ден под управлението на Виолета Бинева. Емоциите от представянето в " България търси гений " към момента са мощни.

" На момента човек дори и не знае по какъв начин да реагира, ние даже след това като обсъдихме, не си спомняхме от страсти какво тъкмо се е случило ", сподели Виолета Бинева, треньор по спортна акробатика в състезателен клуб " Стефан Данчев ", Сливен.

" Ние се притеснявахме, тъй като трябваше да си осъществим доста добре нещата. И като цяло - дали ще се представим хубаво ", сподели 10-годишната Елица Илиева.

" Ние много интензивно се подготвяхме. Беше ни мъчно заради тези карантини. Но мисля, че се справихме и се представихме почтено. Аз имах вяра, че ще имаме четири " да ", сподели Маринела Иванова.

Клуб " Стефан Данчев " е единственият клуб по спортна акробатика в града. Туктренират десетки национални първенци и призьори от международни шампионати. Най-малките са на шест, най-големите - на 19 години. След заветните четири " да " в Сливен ги посрещат като герои.

" Това, което най-вече ми хареса - споделят, че са доста горди с нас. Съобщения, похвали, картички, позвънявания по телефона от познати и непознати ", сподели Виолета Бинева.

За идващият кръг дават обещание изненади и мечтаят още веднъж да покорят сцената и журито на " България търси гений ".

Вижте повече за състезателите от спортния клуб във видеото горе.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР