Пренасяме се в магията на нощта. Там, където светлините я

...
Пренасяме се в магията на нощта. Там, където светлините я
Коментари Харесай

24 модни находки от разкошната колекция H&M Conscious Exclusive

Пренасяме се в магията на нощта. Там, където светлините я вършат по-романтична. Там, където блясъкът е по-искрящ. Там, където тоалетите са по-разкошни. Там, където танците са наложителни. Там, където постоянно желаеме да сме ослепителни. Сега имаме и „ помощ от другар “ в лицето на новата, десета юбилейна сбирка H&M Conscious Exclusive и втора за тази година. Бихме имали всеки един модел от нея – от матоворозовата от тюл, през ефирната риза с панделка на яката, до късата блуза с ромбоиден десен. А какъв брой красиво ще блестят до косата ни обеците от тази сбирка! 

За първи път в нея участват рециклиран месинг, рециклиран цинк и TENCEL х REFIBRA – влакно от лиосел със запазена марка, създадено отчасти от отпадъчен памук. Разкошният костюм от кадифе пък е направен от с украсен колан. Толкова е повсеместен, колкото и леките плетива от смеси, направени от нишки от лиосел TENCEL и вълна. С модел от сбирката към този момент видяхме под светлините на прожекторите в Ню Йорк и ослепителната Ирина Шейк.



„ Всяка сбирка Conscious Exclusive на H&M е новаторска по собствен личен метод, тъй че е доста вълнуващо да представим нашата десета сбирка, която потвърждава, че нововъведенията в никакъв случай не свършват. Много е значимо, че продължаваме да разширяваме границите на модата на бъдещето, като потвърждаваме на света, че блясъкът и устойчивостта вървят ръка за ръка “, споделя Ан-Софи Йохансон, креативен съветник в.

„ Отправните точки за сбирката Conscious Exclusive за сезон есен/зима 2019 са мистериозните балове, които са се организирали през 60-те години на предишния век. Мислехме за ослепителните събития, където ескалиращото очакване единствено усилва удоволствието. Искахме да създадем специфични модели, които ще останат във вашия дрешник дълги години, с помощта на тяхната безкрайна повсеместност “, споделя Ела Сокорси, дизайнер в H&M, а моделите ще се продават извънредно онлайн на hm.com от 26 септември. Нямате самообладание, нали?

 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР