Пренаселеността на планетата ще доведе до катастрофа за човечеството. Една

...
Пренаселеността на планетата ще доведе до катастрофа за човечеството. Една
Коментари Харесай

НАСА: Мъжете отказват секса до 12 години! Човечеството...

Пренаселеността на планетата ще докара до злополука за човечеството. Една от последствията от процеса ще бъде отводът на хората от секс и последвалото изгубване на цивилизацията. До подобен извод са достигнали експерти от НАСА, оповестява " Сън ".

Експертите предвиждат, че през идващите 12 години броят на хората на планетата ще се усили с 1 милиард души. След това човешката популация ще стартира бързо да понижава и да изчезне изцяло. Причината за това, наред с други неща, ще бъде фактът, че хората просто няма да имат време да вършат секс заради огромен брой други проблеми. Либидото ще намалее под натиска на външни фактори.

Тази теза е била доказана от опити с мишки. Гризачите престанали да създават поколение, намирайки се в препълнени кафези, в стеснени условия. Трябвало да се занимават с други проблеми, които им отнемали доста време и старания.

В допълнение, поради пренаселеността се достигало до настървеност сред мишките. Според учените, през последните 10 години електронните съоръжения спомагат за запълването на празнината в действителните полови връзки сред хората. Освен това, интензивната работа не оставя сили за секс.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР