Премиум подразделението на китайската държавна корпорация Dongfeng (Dongfeng) показа най-бързия

...
Премиум подразделението на китайската държавна корпорация Dongfeng (Dongfeng) показа най-бързия
Коментари Харесай

DongFeng пуска най-бързия миниван в света

Премиум подразделението на китайската държавна корпорация Dongfeng (Dongfeng) сподели най-бързия миниван в света досега. Компанията удостовери амбициозната си премиера с динамични данни, съгласно които новият Voyah (това необичайно име съгласно китайците се свързва с думата " воаяж " ) форсира от място до 100 километра в час за под пет секунди.

Иновацията е наречена Voyah Dreamer. Както прилича на " автомобила-мечтател ", той предлага ефектни екстериорни решения. Все отново би трябвало да се означи, че под прикритието на Voyah елементарно може да се разпознаят характерностите на свежата Toyota Alphard или Kia Carnival, а в голямата радиаторна решетка не може да не се виждат приликите с продуктите на претенциозната марка Hongqi.
 DongFeng пуска най-бързия миниван в света

Иначе, миниванът ще поддържа 5G технология, L2 + интелигентно шофиране и OTA технология за надграждане по въздуха. Други детайлности за оборудването и техническите характерности към момента не са налични, а освенускорението до първите 100, не знаем съвсем нищо. Компанията обаче дава обещание да стартира продажбите доникъде на идната година. Освен това Dreamer ще се предлага както в чисто електрически, по този начин и в хибридни версии. Очевидно елементите ще бъдат заимствани от кросоувъра Free.

Припомняме, че Free към този момент се предлага с три типа електрически трактове. В базовата версия производителят предлага единствено един електродвигател с 347 конски сили (520 Нм). По-скъпата версия разполага с два електромотора със систематична мощ 694 к.с., които създават въртящ миг от 1040 Нм. В този случай ускорението до 100 лишава 4.8 секунди, а оптималната скорост (принудително ограничена) е 200 км/ч.

И в най-скъпата настройка, в допълнение към всичко нагоре, клиентът ще откри под капака 1,5-литров бензинов мотор Dongfeng C15TDR с мощ от 109 конски сили. Той работи като " разширител на обсега " и не е непосредствено обвързван с колелата: неговата задача е да презарежда батериите, когато равнището на заряд падне под 21%. Също по този начин, моторът с вътрешно горене може да се включи, в случай че ненадейно се наложи ускоряване. Автономията на подобен " газогенератор " е впечатляващите 860 километра.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР