Премиум аудио, захранвано от технологията на Meridian, комбинирано с уникален

...
Премиум аудио, захранвано от технологията на Meridian, комбинирано с уникален
Коментари Харесай

LG лансира колонката XBOOM GO PL от август и в България

Премиум аудио, захранвано от технологията на Meridian, комбинирано с неповторим дизайн и невероятни светлинни резултати, цели да даде портативно, само че мощно преживяване за меломаните

LG Electronics Съединени американски щати разгласи идването на последното попълнение на XBOOM Go серията за портативни колонки с дебюта на LG XBOOM Go PL серията с Meridian технология (модели PL7, PL5 и PL2), в този момент налични и в България.

LG XBOOM Go PL се сплотява с Meridian, международен водач на звука с висока резолюция, с цел да даде усъвършенстван бас и по-ясни вокали за необикновено неизмеримо прекарване за слушателите. С усъвършенствани функционалности, моден нов дизайн, стилен размер и дълъг живот на батерията (до 24 часа *) LG XBOOM Go PL е идеалното решение за премиум аудио, даже и в придвижване.

Усъвършенстваната аудио технология на Meridian дава тон с високо качество с бездънен бас, необятен диапазон на звука и чисти вокали. Изключителният бас се ръководи от Dual Action Bass (PL7 и PL5), който употребява пасивни високоговорители за изпомпване на динамичен бас и самоуверен темп, който потребителите могат да усетят и чуят. За необятен звуков диапазон с отлични елементи на по-високите честоти, представителят PL7 употребява и двойни високоговорители.

Линията XBOOM Go също по този начин съчетава впечатляващо качество на звука с усъвършенствани функционалности за празненство, в това число Dual Play (PL7, PL5 и PL2), който разрешава към едно устройство да се свържат 2 колонки на LG, което да сътвори още по-потапящо звуково преживяване.

За да добавят отличното качество на звука на XBOOM Go PL и да прибавят и нещо за образните сетива на потребителите, високоговорителите LG XBOOM Go PL включват функционалност за многоцветно осветяване (PL7 и PL5), употребяваща тристепенен развой за различаване на ритъма въз основата на звукови талази и произвеждащи импулси от LED осветяване в синхрон със скоростта и ритъма на музиката.

В допълнение, серията поддържа и сдвояване с разнообразни марки телефони. Когато изтеглите Bluetooth приложението на LG XBOOM (достъпно на Android и iOS), можете да управлявате аудио връзката, светлинните резултати, плейлистите, стабилизатора и други единствено с няколко кликвания на вашия смарт телефон.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР