Преминавайки границата от 200 болни на ден, ще е сигнал,

...
Преминавайки границата от 200 болни на ден, ще е сигнал,
Коментари Харесай

Ананиев: При 200 случая на ден, затягаме мерките


Преминавайки границата от 200 заболели дневно, ще е сигнал, че би трябвало да се възстановят част от ограниченията. Това сподели министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев пред публицисти откриването на новия ядрено-магнитен резонанс, който беше инсталиран в УМБАЛ „ Св. Иван Рилски “.

Той преряза лентата на апаратурата и пожела тя да оказва помощ в лечението на доста хора. " Ще си я запазя тази лентичка, тъй като е значима ", сподели още той.

Д-р Петков съобщи, че ще може да минават към 40 души дневно за диагностични цели. Апаратът е профилиран по отношение на потребностите на болничното заведение, също по този начин и за педиатрична помощ, тъй като работим доста добре с сътрудниците от педиатрията. Децата до 10 години се изследват наложително под анестезия, добави още той.

Радвам се, че нашите лечебни заведения влагат в качеството на лечебния развой. Това е 10 ЯМР в Европа от този клас. Той е доста скоростен и доста акуратен. Служи в региона на нервната система, на гастроентерологията, а при децата - са включени всички стратегии, с него могат да се изследват и бременни дами. С него може да се сканира цялото тяло и да се планува протичането на самото заболяване от онкологичния набор, съобщи Ананиев и добави, че и в други лечебни заведения се планува замяна на апаратурата някъде със смесено присъединяване или отчасти присъединяване на страната.

Що се отнася до доста случаи на ковид в София, той съобщи, че се следят обстановката. Ще има ескалация на обстановката, когато преминем границата от 200 души дневно. Моята заповед за лечебните заведения и лекуването на ковид не е анулирана, няма да оставим пациент без лекуване, акцентира още той.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР