Преминаването от конвенционални цигари към бездимни продукти може да доведе

...
Преминаването от конвенционални цигари към бездимни продукти може да доведе
Коментари Харесай

Преминаването към бездимни продукти може да спаси 100 хиляди живота в САЩ

Преминаването от стандартни цигари към бездимни артикули може да докара до предотвратяването на гибелта на към 100 хиляди души, в случай че смяната бъде осъществена от 15% от пушачите в страната, демонстрира модел на Philip Morris International. Ако всички консуматори преминат на такива, в границите на две десетилетия смъртността ще се намали с до 780 хиляди души, уточни на конференция световният шеф по научните въпроси на компанията доктор Жизел Бейкър.

Моделът на компанията се базира на епидемиологичните данни в страната, обхващащи интервал от съвсем 20 години сред 1990 и 2009 година Д-р Бейкър уточни, че прекъсването на потреблението на тютюневите артикули би довела до най-хубави резултати, измерени през призмата на избавените животи, като в този случай биха оживели 935 хиляди души.

Все отново тя уточни, че резултатите от ново шестмесечно изследване демонстрират, че здравни индикатори, свързани с развиването на свързани с тютюнопушенето болести, при прекосяване към консумация на бездимни артикули демонстрират държание, каквото се следи и при прекъсването на стандартните цигари. А разликата сред бездимните артикули и електронните цигари е, че в първия случай има цялостен надзор върху качеството на продукта - нещо, което откриват и от Агенцията за контрола върху храните и медикаментите на Съединени американски щати, уточни доктор Бейкър.
 14 от всеки 100 $ доходи на Philip Morris към този момент са от IQOS
14 от всеки 100 $ доходи на Philip Morris към този момент са от IQOS

Компанията възнамерява да усили този дял до 42% в идващите шест години

Всъщност регулаторът даже е показал, че Philip Morris International би трябвало да отстранят предизвестието, че от продукта IQOS, който получи позволение за продажба в Съединени американски щати в края на април, би трябвало да бъде отстранено предизвестието за излагане на потребителите на въглероден моноксид. Самите резултати от проучванията на организацията са посочили, че той съдържа доста по-малко токсични субстанции, а токсичните субстанции са в доста по-ниски концентрации, макар че по думите на доктор Бейкър количеството никотин е съпоставимо с стандартните цигари.

Това е съзнателно, тъй като задачата е потребителите на IQOS да получат съпоставимо чувство с цигарите. Целта е откакто те един път преминат към бездимен артикул да се задържат на него, а не да се върнат към доста по-вредните стандартни други възможности. Разбира се, продуктът не се маркетира на непушачи и младежи, защото от Philip Morris International избират да не притеглят нови потребители на евентуално нездравословен пазар, а да опазят здравето на към този момент съществуващите консуматори.
 Philip Morris пуска IQOS 3 DUO
Philip Morris пуска IQOS 3 DUO

Устройството към този момент дава опция за две поредни използва без презареждане
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР