Преминаването на нападателя на ЦСКА-София Мауридес в Рапид (Виена) не

...
Преминаването на нападателя на ЦСКА-София Мауридес в Рапид (Виена) не
Коментари Харесай

Пред провал ли е трансферът на Мауридес?

Преминаването на нападателя на ЦСКА-София Мауридес в Рапид (Виена) не е несъмнено. Смяташе се, че завършването на прехвърлянето на бразилеца в австрийския гранд е единствено условност, само че спортният шеф на Рапид Фреди Бикел разкри, че нещата стоят по малко по-различен метод.

“Не желая да разясня. Имахме диалози, само че още сме надалеч от споразумение”, съобщи Бикел пред Kurier.

Rapid Vienna sull'attaccante Maurides. Bickel: " Vogliamo una punta per mercoledì " https://t.co/ZUzTojBZdO
— FcInterNews.it (@FcInterNewsit) 21 януари 2019 година Австрийските медии допускат, че може да става въпрос за разминаване сред двете страни към персоналните условия на футболиста. Ако въпреки всичко се стигне до договорка, в касата на ЦСКА-София се чака да постъпят 1,3 млн. евро.

От думите на Фреди Бикел стана ясно, че Мауридес би трябвало да премине медицинските прегледи във Виена довечера, а в сряда ще пътува с тима за подготвителния лагер в турския курорт Белек. Там “залено-белите” ще изиграят три контроли - против Аарау, Одензе и Хорсенс.

Мауридес пристигна на “Българска армия” при започване на сезона от португалския Беленензес. Той вкара 9 гола в 20 мача в Първа лига, а също така се разписа три пъти в Лига Европа.

Рапид заема нежеланото осмо място в австрийската Бундеслига, само че се класира за 1/16-финалите на Лига Европа, където ще се изправи против Интер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР