Преминаването на Мауро Икарди от Интер в Пари Сен Жермен

...
Преминаването на Мауро Икарди от Интер в Пари Сен Жермен
Коментари Харесай

Икарди ще получава двойно повече в ПСЖ

Преминаването на Мауро Икарди от Интер в Пари Сен Жермен като предан чартърен до края на сезон 2019/2020 година се оказа преференциално за него и във финансов проект, с изключение на в чисто състезателен. Аржентинският нападател беше изпаднал в недружелюбност в Милано, като “нерадзурите” се опитваха да се освободят от него и в последна сметка съумяха да го пратят чартърен във френската столица в последния ден на трансферния прозорец.
Според изявления на Апенините, в ПСЖ Икарди ще получи за една година 8 милиона евро плюс още 2 милиона под формата на бонуси. Това е два пъти повече от това, което щеше да получи в Интер, където бе притеглен през 2013 година. За шест сезона в Интер Икарди има 219 мача със 121 гола във всички шампионати. Той даже носеше капитанската лента на отбора до февруари, когато тя му беше отнета.
Добри вести има и за брачната половинка му и негов сътрудник Уанда Нара. Атрактивната русокоска ще продължи работата си като посетител коментатор в предаването “Тики Така”. В последните дни се говореше за преустановяване на взаимоотношенията с нея, само че след напускането на Икарди в посока Лига 1 от “Медиасет” споделиха, че съдействието продължава по проект.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР