Преминаването към нова операционна система за смартфон включва определена доза

...
Преминаването към нова операционна система за смартфон включва определена доза
Коментари Харесай

По-трудно ли се ползва iPhone, отколкото телефон с Android

Преминаването към нова операционна система за смарт телефон включва избрана доза научаване и в случай че потребителският интерфейс не е подсъзнателен, тази стъпка може да бъде доста разочароваща. 
 CIRP и какъв % консуматори минават от Android към iOS и назад
Какъв % консуматори минават от Android към iOS и назад

Има единствено един победител

Скорошни данни демонстрират, че е имало доста нарастване в броя на потребителите на Android, преминаващи към iOS, достигайки най-високата точка от пет години. 

Но доста консуматори, които в този момент пробват iOS за първи път изпитват избрани усложнения с привикването към системата на Apple, разкрива нов отчет на платформата за съпоставяне на смарт телефони Green Smartphones.
 Снимка 617410

Android и iOS имат разнообразни потребителски интерфейси и съдейки по търсенията, направени в Гугъл, Android е по-интуитивен от операционната система на Apple. 

Това значи, че телефоните с Android са по-лесни за потребление и навигация, до момента в който за нов консуматор може да се окаже предизвикателство да извършва съществени задания на iPhone.

Потребителите на iOS в Съединени американски щати постоянно се затрудняват да извършват задания като блокиране на някого и заличаване на телефоните им. 
 Снимка 619614

Green Smartphones откриха, че потребителите на iPhone правят 58 % повече търсения в Гугъл, в сравнение с потребителите на Android, с цел да намерят указания по отношение на ежедневните функционалности и задания.

84 000 консуматори на iPhone търсят помощ от Гугъл, с цел да снимат екранни записи, до момента в който приблизително единствено 24 000 консуматори на Android се нуждаят от помощ със същия проблем всеки месец.

61 000 притежатели на iPhone вкарват в търсачката въпроса „ Как да възстановим фабричните настройки “ всеки месец, спрямо 8 400 притежатели на смарт телефони с Android. 
 Снимка 584271

Други задания, които са по-лесни за Android, в сравнение с за iOS, включват запис на телефонно позвъняване, конфигурация на гласова поща, шерване на местонахождение, заличаване на приложение, прекачване на фотоси, актуализиране на телефон и осъществяване на архивиране на устройството.

Единствените две задания, с които новите консуматори на Android се борят повече, в сравнение с новите консуматори на iPhone, са правенето на екранна фотография и сканирането на QR код.

Общо потребителите на iOS правят 358 000 търсения в Гугъл всеки месец, с цел да получат помощ при навигацията и потреблението на телефоните си, до момента в който потребителите на Android правят 226 000 търсения. 
 Гугъл, изкуственият разсъдък и за какво притежателите на Android скоро ще спрат да пишат мейли
Защо потребителите на Android ще спрат да пишат мейли

Изкуствен разсъдък навсякъде

Това значи, че Android има насочен към потребителя интерфейс и множеството нови консуматори не се нуждаят от експлицитни указания, с цел да употребяват телефони с Android.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР