Преминаха двубоите от груповата фаза на BLAST Premier World Finals

...
Преминаха двубоите от груповата фаза на BLAST Premier World Finals
Коментари Харесай

BLAST Worlds Finals стигна до плейофната фаза, финалистите от Мейджъра изгоряха рано

Преминаха дуелите от груповата фаза на BLAST Premier World Finals - огромните финали на елитния CS:GO шампионат. Два тима, в лицето на последните останали по време на Мейджъра в Рио - Outsiders и Heroic, обаче към този момент изхвърчаха от шампионата с награден фонд един милион $, провеждащ се в Абу Даби.
 Това ли е осъществяването на годината в CS:GO? Това ли е осъществяването на годината в CS:GO?
Днес пък е време за двете четвъртфинални битки. Първата стартира от 13:30 часа и ще срещне двойката Natus Vincere - Team Liquid. Украинците, играейки с две запаси sdy и npl, през вчерашния ден се оправиха с Heroic след 2:1 в елиминационния мач от група B, до момента в който в група A момчетата на Ник " nitr0 " Канела се затрудниха във финалната си борба с FaZe Clan и изгубиха след цялостен поврат и 1:2 в края.

От 17:00 часа ще излязат Team Vitality и G2 Esports. " Пчеличките " през вчерашния ден коленичиха след 0:2 пред OG, а " самураите " на своя страна съумяха да разгромят първенеца от Рио, Outsiders, след необикновено показване на 17-годишния снайперист Илия " m0NESY " Осипов, който записа 56-20 и 1.94 рейтинг.

Тимовете, които през днешния ден завоюват, на следващия ден играят полуфинали против FaZe и OG.

Йоан Иванов

Снимка: HLTV
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР