Премиерният уикенд на Цар Лъв съвсем заслужено го изпрати на

...
Премиерният уикенд на Цар Лъв съвсем заслужено го изпрати на
Коментари Харесай

"Цар Лъв" на трона на рекордите у нас с боксофис от над 575 хил.

Премиерният уикенд на Цар Лъв напълно справедливо го изпрати на върха на класациите и у нас, и в международен мащаб. Като една от най-впечатляващите продукции тази година, той провокира бурни страсти, разсъни сантименталните усеща на хората, израснали с него, и предизвика интерес у по-малките, които занапред се срещат със зашеметяващата история на Цар Лъв. И в духа на величествения сюжет, трогателния роман и музиката, която като че ли пуска котва надълбоко в душата на всеки фен, Цар Лъв зае мястото си измежду филмовите рекордьори в България за най-хубав премиерен уикенд за месец юли под марката на Дисни и трето място за най-хубав премиерен уикенд за месец юли въобще у нас с повече от 52 000 фенове и боксофис от над 575 хиляди лв. за премиерния уикенд и предпремиерата си.

В международен мащаб боксофисът на новата версия на неостаряващата класика досега е стигнал главозамайващите 531$ млн. общи доходи. Филмът, който напълно умерено може да се назова произведение на изкуството поради революционните технологии, вложен и в най-пренебрежимо дребния косъм от мустаците на Пумба, свети блестящо на международния кино хоризонт.

В субтитрираната версия феновете могат да чуят гласовете на суперзвездата Бионсе като Нала, Доналд Глоувър в ролята на Симба, Джеймс Ърл Джоунс, който още веднъж подари гласа си на Муфаса, и куп други звезди. Дублираната версия на кино лентата пък събра на едно място някои от най-уважаваните артисти в света на дублажното изкуство, в това число Георги Тодоров, Здравко Димитров, Петя Миладинова, Кристина Кокорска и други А дребните Симба и Нала са озвучени от надарените Максим Ялнъзов и Калина Асенова. Новият аранжимент на саундтрака, който също е самобитна среща на поколенията в лицето на класика Ханс Цимер и новаторският Фарел, неповторимият почерк на феноменалния Джон Фавро и брилянтната образна картина фактически са неоспорим факт и трансформират Цар Лъв в едно неповторимо събитие за своето време, което кара дребни и огромни да тръпнат пред огромните екрани. Ако още не сте си подарили това преживяване, не е късно да отидете на посетители на африканската савана!

Цар Лъв ви чака там на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР