Премиерният индийски сериал „Слънце и Луна“ е новата завладяваща история,

...
Премиерният индийски сериал „Слънце и Луна“ е новата завладяваща история,
Коментари Харесай

Емоциите ще са движещата сила в новия премиерен сериал по DIEMA FAMILY

Премиерният индийски сериал „ Слънце и Луна “ е новата завладяваща история, която ще вълнува феновете пред дребния екран всяка делнична вечер от 20.00 ч. Първата среща с героите от сантименталната поредност е на 18 септември, вторник, 20.00 ч. в ефира на DIEMA FAMILY. Разнообразието от усеща и страсти сред двама души са водещи в сюжетната линия на сериала, който ще огледа на любовта от напълно друг ъгъл. В основата е концепцията, че не индивидът открива любовта, а любовта - индивида. По какъв метод ще се случи всичко и ще съумеят ли да я задържат основните герои? Отговорите ще бъдат разкрити с епизодите на премиерния индийски сериал по DIEMA FAMILY „ Слънце и Луна “.

Пресъздаването на това любовно странствуване е поверено на майстора-разказвач Раджан Шахи, който е един от основателите на „ Слънце и Луна “. Сериалът наблюдава историята на жизнерадостно момиче на име Авни, което ще се опита да прекоси начертаните от фамилията и традициите граници, с цел да се наслаждения на живота, отдавайки се на любовта. Ролята на сензитивната и енергична Авни е поверена на познатата от редица индийски поредици актриса Канчи Сингх. Една от тези поредици е точно “Ритъмът на фантазиите “, чийто край феновете на DIEMA FAMILY ще могат да проследят ден преди старта на “Слънце и Луна” - 17 септември, понеделник, от 20.00 ч.

Човекът, който ще преобърне целия свят на Авни, е младият асистент на нейния татко - Радж. В неговия облик ще влезе амбициозният Мишкат Варма, който, за разлика от доста свои съвременници, още от дете мечтае да стане прочут артист. Тази негова фантазия се сбъдва с присъединяване му в сантименталния сериал "Слънце и Луна ".

„ Много сме щастливи, че Канчи извършва ролята на Авни, а Мишкат – на Радж. Имахме потребност от свежо младо лице и Канчи бе идеалният избор. Мишкат е с нетипична хубост и харизма и скоро ще се трансформира в най-новия шлагер в промишлеността ", споделя в изявление продуцентът на поредицата - Раджан Шахи.

Не пропускайте да станете част от новото сантиментално преживяване с епизодите на премиерния индийски сериал “Слънце и Луна”. Гледайте началото в ефира на DIEMA FAMILY на 18 септември, вторник, от 20.00 ч.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР