Премиерните български сериали ще бъдат големият коз на Нова телевизия

...
Премиерните български сериали ще бъдат големият коз на Нова телевизия
Коментари Харесай

Нова цака Би Ти Ви с Карамазов и Врачански

Премиерните български сериали ще бъдат огромният коз на Нова телевизия през пролетния сезон, когато започва следващата гневна война за зрителска публика, високи рейтинги и рекламни приходи.

Три са заглавията на поредиците, с които „ Нова “ възнамерява да разбие конкуренцията, а възможностите й да успее са съществени. До дни на екрана ще се завърти седмият сезон на „ Откраднат живот “, както и новите продукции „ Дяволското гърло “ и „ Господин Х и морето “. Докторската сага има безчет фенове поради чудесната актьорска игра, както и завладяващ сюжет, учреден на комплицирани междуличностни връзки, писа „ Галерия “.

Една от сигурните гаранции за триумф на следващия сезон е присъединяване на Юлиан Вергов и Владо Пенев, които остават основни герои и в продължението на сериала. „ Господин Х и морето “ пък е основан на комични любовни и житейски истории, а конците на събитията ще дърпа Калин Врачански. Той се трансформира в тотална звезда с присъединяване си в „ Стъклен дом “ преди години и зрителките нямат самообладание да го видят още веднъж на екран. Негова партньорка ще бъде Александра Сърчаджиева, която наскоро изживя една от най-големите си персонални драми след гибелта на брачна половинка си Иван Ласкин.

„ Дяволското гърло “ също има шансове да се трансформира в цялостен шлагер, тъй като е престъпна поредност, наситена с мистичност и тежки закононарушения, а в основните функции са поверени на две от най-актуалните звезди – Владо Карамазов и Теодора Духовникова.

С тези три заглавия „ Нова “ най-вероятно ще дръпне гърди напред пред Би Ти Ви освен поради качеството на продукциите, а защото се включва в настоящата международна вълна да се гледат сериали.

През пролетта Би Ти Ви пуска „ Гласът на България “, само че най-вероятно феновете ще изберат „ Като две капки вода “ на Нова тв, което ще тече по същото време.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР