Премиерите на България и Азербайджан Бойко Борисво и Артур Расизаде

...
Премиерите на България и Азербайджан Бойко Борисво и Артур Расизаде
Коментари Харесай

От днес между София и Баку има директни полети за 29 евро

Премиерите на България и Азербайджан Бойко Борисво и Артур Расизаде откриха в Баку първата директна авиолиния сред двете страни.

Веднъж седмично - във вторник, сред Баку и София ще има полет на Азербайджанските авиолинии посредством нискобюджетната им компания Buta Airlines, заяви държавната осведомителна работа.

Цената на еднопосочния билет е 29 евро. " Това е една прелестна опция азерите да идват на ски и на летен туризъм у нас и да прегледат културно-историческите ни хубости. В същото време българите единствено за 3 часа могат да дойдат в една прелестна страна с доста обичаи ", съобщи по време на формалното разкриване министър председателят Борисов.

Сред първите пасажери на новата авиолиния бяха водените от Борисов министри - на превоза Ивайло Московски, на енергетиката Теменужка Петкова, на стопанската система Емил Караниколов и на земеделието Румен Порожанов.

Директната въздушна линия сред България и Азербайджан бе контрактувана сред премиера Бойко Борисов и президента на Азербайджан Илхам Алиев при

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР