Премиерата на тази докосваща сърцето екшън драма Последното лице“ идва

...
Премиерата на тази докосваща сърцето екшън драма Последното лице“ идва
Коментари Харесай

Екшън драмата „Последното лице“ вече и по кината

Премиерата на тази докосваща сърцето екшън драма „ Последното лице “ идва у нас на 23 юни с едни от най-хубавите холивудски артисти. Филмът се популяризира, с помощта на Лента, част от Нова Борудкастинг Груп.

В новия филм на Шон Пен, Чарлийз Терон играе ролята на Рен, доктор, деятел и шеф в организацията за филантропична помощ, работеща в Западна Африка. Това е организацията, която нейният умрял татко е основал преди доста години. За нея е чест да я управлява, само че постоянно се съпоставя с работата и достиженията на татко си, които счита, че не може да доближи.
 филм

Чарлийз Терон си партнира с извънреден артист от международна класа – Хавиер Бардем в ролята на Мигел Леон, който е лекар, археолог и откривател на африканските терени. Мястото на което работят е cpeд нaй-гoлeмитe ĸpизиcни paйoни нa Aфpиĸa, където вилнеят въоръжени спорове, апетит, болежка и страдалчество до безкрайност. Двамата работят един до друг в Либepия и Cyдaн в името на общата им цел – дa нaпpaвят вcичĸo възмoжнo зa дa зaщитят нeвиннитe и да облекчат cтpaдaниятa нa нaceлeниeтo в paйoна и в бeжaнcĸитe лaгepи.

 Чарлийз Терон
На фона на политическия спор и битките за оцеляване на хиляди почтени хора, двамата се влюбват и
зacтaвaт пред най-тpyдния избop - любoвтa или пoмoщтa към страдащите? Но това не е единствената компликация, която застава на пътя им.

Сценарист на кино лентата „ Последното лице “ е Ерин Дигнъм („ Потапяне ” 2017). Освен носителите на оскар Чарлийз Терон и Хавиер Бардем, в основните функции на 130-минутната лента свети още и носителката на „ Златна палма “ Адел Ексаршопулос.

Лента е марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространението в България. Сред топ филмовите оферти на Лента за 2017 година е най-новата българска продукция, основана за феновете на екшъна и високите скорости – „ Бензин “, която регистрира рекордни боксофис резултати, нареждайки се на първо място измежду най-гледаните български филми от седем години насам и на второ място за всички времена. Другата сполучлива българска продукция е „ Воевода “, въодушевен от роман на класика Николай Хайтов. Други от предложенията на Лента са: шлагерите в драма жанра „ Вълчи манталитет “, „ Денят на патриота “ и „ Свободния щат “ с Матю Макконъхи, приключенските фентъзи филми „ Колибата “ и „ Power Rangers “. След завладяващата комедия „ Кучешки живот “ идва и най-актуалното предложение „ Последното лице “, което ще се завърти в кината от 23 юни. Подробна информация за заглавията, популяризирани от „ Лента ”, можете да намерите на уебсайта на компанията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР