Премиерата на По моя начин се превърна в едно от

...
Премиерата на По моя начин се превърна в едно от
Коментари Харесай

Димитър Бербатов представя По моя начин на мащабно национално турне

Премиерата на " По моя метод " се трансформира в едно от най-големите събития на годината и над 1000 фенове на красивия футбол и вдъхновяващите истории съумяха да се срещнат с Димитър Бербатов. Поради големия интерес на читатели от цялата страна да се срещнат със своя футболен воин, той ще показа формалната си автобиография в още шест града.

Мащабното национално турне, отдадено на The #D9Book, започва със среща в Благоевград - родния град на голмайстор №1 за България. На 24 ноември 2018 година от 13:30 ч. до 16:30 ч. в книжарница " Хеликон " - Благоевград, голмайсторът за всички времена за националния тим, голмайстор на Premiership и повторен първенец на Англия, ще си напомни " укротяването на опърничaвата топка ".

 Снимка 389450

Седмица след срещата " в махалата " Димитър Бербатов ще показа автобиографията си и в още пет града:

· 17:00 ч. - 21:00 ч., 29 ноември (четвъртък) - гр. Велико Търново
(Клуб " Седем " - ул. " Александър Дондуков " 27)

· 17:00 - 20:00 ч., 30 ноември - гр. Русе
(Книжарница " Ciela Books & Music " - Mall Русе)

· 17:00 - 20:00 ч., 1 декември - гр. Варна
(Книжарница " Ciela " - Фестивален и конгресен център)

· 17:00 - 20:00 ч., 2 декември - гр. Бургас
(Гранд хотел & СПА " Приморец " (ул. " Александър Батенберг " 2)

· 18:00 - 21:00 ч., 3 декември - гр. Пловдив
(Книжарница " Сиела " - Mall Пловдив)

Добре пристигнал е всеки, който би желал да се срещне с един от най-изявените български спортисти, да получи автограф върху своето копие от " По моя метод " и да се снима с създателя. В средата на месец декември събитията за 2018 година ще приключат със среща със студенти в Софийския университет.

В " По моя метод " Димитър Бербатов споделя освен футболни, само че и житейски истории, без наложителен хепиенд - с вярата всеки да разпознае себе си и да откри своя път към триумфа. В 500 страници оживява историята на едно нормално момче от дребен град, което съумява да изкатери " футболния Еверест ". Написана почтено и неподправено, формалната автобиография (в съавторство с Найден Тодоров и Димитрина Ходжева), не икономисва нищо и наблюдава както триумфите, по този начин и най-тежките моменти от живота на Димитър.

Изданието съдържа над 70 фотоси, в това число и непубликувани досега, от персоналния списък на футболиста, а създател на предговора е самият сър Алекс Фъргюсън.

 Димитър Бербатов: Не се усещам подготвен да управлявам целия български футбол
Берба: Не се усещам подготвен да управлявам целия български футбол

" Аз имам доста упоритости, свързани с разнообразни неща "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР