Премиерата на PlayStation 5 се приближава все повече. Според повечето

...
Премиерата на PlayStation 5 се приближава все повече. Според повечето
Коментари Харесай

Този голям теч за PS5 показва новия интерфейс на конзолата

Премиерата на PlayStation 5 се доближава от ден на ден. Според множеството информация, която кръжи в Интернет, това би трябвало да се случи през февруари. Sony към момента не афишира нищо публично. Докато чакаме това, дано разгледаме нова доза информация за конзолата от идващото потомство.

Преди няколко дни се появи изображение, за което се твърди, че съставлява потребителския интерфейс на PS5 от комплект за разработчици.
От него стана ясно, че конзолата ще разполага с 1TB SSD


Сега се появи още една фотография, оповестена от неизвестен консуматор на платформата SlashLeaks.
Смята се, че това е финалният интерфейс на конзолата


Всичко наподобява на мястото си. Виждаме началния екран. Разбира се, няма по какъв начин да потвърдим дали фотографията е същинска. В мрежата се появява и подправена информация, като да вземем за пример клип, който сякаш демонстрира зареждането на конзолата.

Ако фотографията е същинска, то съответствува с това, което чакаме. PS5 интерфейсът ще е изменен, само че наложително ще споделя познати детайли от PS4. По-мащабните промени ще са в иконите и менютата за новите приложения и функционалности на конзолата.

Очакваме точно потребителският интерфейс да е един от фокусите по време на премиерата на идващото потомство Sony PlayStation. Стискаме палци доста скоро да забележим конзолата в целия ѝ искра.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР