Премиерата на “Паола и лъвовете /Авторът фантом/ от Алдо де

...
Премиерата на “Паола и лъвовете /Авторът фантом/ от Алдо де
Коментари Харесай

Паола избира любовта или парите тази вечер в театъра

Премиерата на “Паола и лъвовете /Авторът фантом/ ” от Алдо де Бенедети ще бъде показана през днешния ден пред локалните фенове в хасковския спектакъл.

Спектакълът трябваше да се играе през октомври, само че бе отсрочен за този месец. Промяната бе наложена поради комплицирана и затруднена преписка с представителите на създателя по договаряне на авторските права.

Пиесата бе преведена от мой другар, който живее в Канада. Той ми я даде преди време. И защото обичам да върша разнообразни неща, взех решение да я осъществявам, сподели режисьорът Иван Савов. Той изрази насладата си от това, че най- след това концепцията му ще блесне на сцената. Неколкократно бяха изпращани писма за договоряне на авторските права, само че получателят мислел, че писмата по- мейла съдържат вируси и по тази причина не ги отварял, тъй като са на кирилица, изясни Савов.

Актьорите, които ще изгреят на сцената, са Никола Додов, Аделина Петрова и Димитър Костадинов.

Актрисата показа, че харесва ролята си на ухажвана жена от двама господа. Приятно е да си обгрижвана и обичана жена, сподели дамата. Нейният сътрудник Димитър Костадинов добави, че също харесва ролята си. Има доста тематики в пиесата и считам, че всеки ще откри нещо за себе си. На мен най-вече ми подхожда линията за избора сред любовта и парите, добави артиста.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР