Премиерата на новия уеб мистъри сериал „Килерът“ успя да се

...
Премиерата на новия уеб мистъри сериал „Килерът“ успя да се
Коментари Харесай

Уеб сериалът „Килерът“ завладя интернет за броени часове

Премиерата на новия уеб мистъри сериал „ Килерът “ съумя да се трансформира в същински онлайн възторг за броени часове. Социалните мрежи бяха заляти от положителни и въодушевени мнения на тийнове от цяла България. „ Този сериал е гига-мега! Чакам новия епизод! “, „ Само български гении! Браво! “, „ Аплодисменти за сериала! Само ще кажа едно огромно WOW “ са дребна част от реакциите на онлайн потребителите.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ГЕРОИ ОТ „ КИЛЕРЪТ “ В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

Зара, Калоян, Деница, Мартин и Николета вземат решение да се откъснат от градската среда, с цел да преодолеят тъгата от загубата на приятеля си Виктор. Какво ги чака след прекрачването на прага на мистериозната хижа, която не е обозначена на никоя карта, разберете в първия епизод на мистъри сериал на 7Talents – „ Килерът “.

В хижата ги посреща леко стеснителната и почтена Глория, която се грижи за поддръжката на мястото дружно със страховития Боян. Дали мястото ще отключи надълбоко защитавани усеща и ще разкрие секрети от предишното, гледайте първо във Vbox7.com

Зара губи обичания си Виктор вечно, само че не го ли е изгубила още преди трагичния случай? Тайнствената къща я провокира да се върне обратно и да си спомни една от последните ѝ срещи с Вик.

Под нощното небе в мистериозната къща стартират да се разкриват и надълбоко защитавани стремежи. Какво има сред Калоян и Николета, единствено другарство или освен това? Привидно почтено изглеждащата Глория деликатно изяснява на Мартин някой правила на къщата. Но дали подбудите ѝ са единствено от гостолюбие или прикриват нещо по-лично?

Защо Мартин би трябвало да се пази от притежателя на хижата? Защо Боян се разхожда с нож в ръка? Как умира Виктор? Не пропускайте началото на мистериите в първия епизод на „ Килерът “ единствено във Vbox7.com

Гледайте "Килерът " всеки вторник и петък във Vbox7.com. За още вести към поредицата, следете Фейсбук страницата на сериала.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР