Премиерата на най-скъпото серийно BMW правено някога е все по-близо,

...
Премиерата на най-скъпото серийно BMW правено някога е все по-близо,
Коментари Харесай

Пищящи гуми от най-скъпото BMW на „Ринга“

Премиерата на най-скъпото серийно BMW правено в миналото е все по-близо, а доказателство за това са следващите проби на спортното 3.0 CSL Hommage, които бяха засечени от YouTube канала на Automotive Mike. Тестовият автомобил е затрупан с пъстър камуфлаж с някои от най-специалните коли на BMW М през годините.



Колата е основана на М4 CSL, както към този момент сме ви разказвали, само че с много по-различна визия, която към момента не можем да забележим в цялостния ѝ искра. и сходно на него ще предлага само със задно задвижване. Основната разлика сред двете ще е съществуването на механична трансмисия при по-ексклузивния модел, както и евентуално повече мощ. Очакванията са тя да нарасне до 560 конски сили, а в допълнение инженерите да създадат промени по окачването, аеродинамиката и несъмнено, да понижат тежестта.

Все още няма информация за това каква тъкмо ще е цената на колата, само че съгласно осведомени с проектите на компанията източници тя ще стартира от 750 хиляди евро. Очаква се дебютът да се състои през идващия месец.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР