Премиерата на моноспектакъла й беше на 15 юни, но Алекс

...
Премиерата на моноспектакъла й беше на 15 юни, но Алекс
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева се скъсва от работа, настина посред лято

Премиерата на моноспектакъла й беше на 15 юни, само че Алекс Сърчаджиева още е под пара поради представленията в парк „ Военна академия ”. Предстоят й нови изяви пред публиката с биографичната пиеса „ На живо “, а има и подготовки в Сатиричния спектакъл. Сашка не е предходна във ваканционен режим, продължава да се скъсва от работа.

В моноспектакъла си актрисата споделя най-съкровените мигове в живота си, разкрива неща, които малко на брой знаят за нея. Билетите костват сред 20 и 30 лева и приходите от тях оказват помощ на овдовялата майка да устоя себе си и детето си. Напоследък тя не води телевизионни излъчвания и цялостни бюджета си най-много със театрални изяви.
Онзи ден папараците на „ Уикенд “ видяха Алекс да паркира аления си джип пред кооперацията в ж.к. „ Хаджи Димитър “, където след гибелта на Иван Ласкин остана да живее с 10-годишната им дъщеря София. Сърчаджиева има гараж в блока, само че той бе трансфорат от починалия артист в склад за непотребни движимости и е негоден. Актрисата намести автомобила си компактно до колата на неин комшия. После слезе, преметнала огромна черна кожена раница на рамо, и отвори багажника. Вътре се търкаляха цялостни бутилки с минерална вода, огромен книжен плик, багаж и куп други неща.

След като се порови в товарния отсек, понаедрялата в баджаците и задника Алекс отвори задната лява врата на возилото си. Оттам измъкна театрален костюм, опакован в защитен калъф. Дрехата преметна през ръка и се насочи към входа на кооперацията, бършейки с ръка хремавия си нос. 38-годишната дама е настинала измежду лято, по тази причина тези дни не върви на никое място без връхна дреха – обичаното й дънково яке с кръпки на гърба.

Хюндаят на Сърчаджиева й е подарък от представителството на корейския авто производител, напомнят осведомени. Ключовете за първокласния всъдеход й бяха връчени преди 4 години след нейно присъединяване в рекламна акция на марката.  
   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР