Премиерата на Mercedes-Benz A-Class 2018-а е насрочена за пролета на автосалона

...
Премиерата на Mercedes-Benz A-Class 2018-а е
насрочена за пролета на автосалона
Коментари Харесай

Новата A-Class-а 2018-а на Mercedes без камуфлаж

Премиерата на Mercedes-Benz A-Class 2018-а е насрочена за пролета на автосалона в Женева. В Германия, обаче, неуморните папараци са снимали колата без камуфлаж по време на тестванията й.

Съдейки по оранжевата багра на автомобилите, очевидно то ва е станало по време на подготовката им за краш-тестове. На фотото може да се види както хечбекът, така и новият седан Mercedes A-Class, който ще се прави редом с Mercedes-Benz CLA.

Дизайнът на Мерседес А-Класс 2018-а е издържан в духа на концепт-кара Mercedes-Benz A Sedan, което се вижда по разпънатите фараове. Известно е, че моделът е развит върху обновената платформа MFA, което дава опция за лек напредък на габаритите и вътрешното пространство.

С новия Mercedes-Benz A-Class 2018-а ще дебютират и новите бензинови турбомотори 1,2 и 1,4 л. Освен това в гамата ще влизат бензинови четирицилиндрови мотори 1,6 и 2,0 л, както и двулитрови турбодизели. Топ-вариантът ще е е Mercedes A45 AMG с мощност на мотора над 400 к. с., чака се и хибриден вид на модела.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР