Премиерата на дългоочакваното продължение на комедията Пристигане в Америка с

...
Премиерата на дългоочакваното продължение на комедията Пристигане в Америка с
Коментари Харесай

Нова дата за премиерата на Пристигане в Америка 2

Премиерата на дълго чаканото продължение на комедията " Пристигане в Америка " с Еди Мърфи ще бъде на 5 март 2021 година в стрийминг платформата на " Амазон ", заяви Юнайтед прес интеренешънъл, представена от dir.bg.

Новата дата е посочена, откакто по-рано беше оповестено, че " Пристигане в Америка 2 " ще тръгне по Амазон Прайм на 18 декември.

Освен новата дата, от стрийминг платформата разпространиха и първите фотоси на Еди Мърфи, Арсенио Хол и ветерана Джеймс Ърл Джоунс в познатите им функции.

В продължението на комедията " Пристигане в Америка " (1988) феновете още веднъж ще видят Мърфи в основната роля на принц Аким. Готвейки се да стане крал на измислената страна Замунда и изпълнявайки последната повеля на татко си, принцът потегля към Съединени американски щати, с цел да открие от дълго време изгубения си наследник и идващ правоприемник на трона. Ролята на младежа е поверена на Джърмейн Фаулър.

Актьорът Уесли Снайпс се превъплъщава в облика на Генерал Изи - държател на прилежаща нация.

В познатите им функции - на краля на Замунда и на най-хубавия другар на принц Аким, се завръщат надлежно Джеймс Ърл Джоунс и Арсенио Хол. Шари Хедли, която в истинския филм се превъплъти в облика на Лиза Макдауъл - възлюбената на принца, също е част от актьорския състав.

Актрисата Кики Лейн играе дъщерята на принц Аким.

Режисьор на " Пристигане в Америка 2 " е Крейг Брюър. Сценарият е на Кеня Барис.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР