Премиерът за сетен път потърси международна подкрепа за своята неадекватност

...
Коментари Харесай

Любо Кольовски: Премиерът пак потърси международна подкепа за своята неадекватност />Реклама / Ads
Премиерът за прощален път потърси интернационална поддръжка за своята некомпетентност и управническа несръчност. Истерията му е в подозрителна естетика с подчинения му НОЩ, който не стопира да всява боязън и суматоха измежду популацията и по този начин още веднъжж потвърждава подозренията, че пандемията работи единствено и в полза на Борисов и властовата му орда.
Данните на НОЩ са безредни, голословни статистически и медицински, само че внушават мощно, че изключителните ограничения работят в полза на страната и народа. Ето какво оповестяват медиите:

" Прекалено бързото отхлабване на противоепидемиологичните ограничения против ковид може да докара до появяването на нова вълна от болни и умряли, което на собствен ред би обезсмислило прецизното съблюдаване на ограничавания от жителите до този миг. Това съобщи ръководителят на ГЕРБ и министър председател на България Бойко Борисов, който взе участие във видеоконферентна Среща на върха на Европейската национална партия...По време на своето изявление българският министър председател Бойко Борисов подчертава върху нуждата от намирането на лекарство и ваксина против ковид...

Единственият метод обстановката по света да се възстановява е създаването на лекарство и ваксина. Този развой обаче е дълъг и е значимо всички страни, както и самият Европейски съюз, да влагаме в разработки. Само по този начин ще можем да се оправим с рецесията ", съобщи министър председателят в жанр водата е мокра, а тревата - зелена.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР