Премиерът все още не е сформирал кризисен щаб, а той

...
Премиерът все още не е сформирал кризисен щаб, а той
Коментари Харесай

Даниел Митов: Премиерът трябваше да свика кризисен щаб в момента, в който започна агресията на Русия

" Премиерът към момента не е образувал спешен щаб, а той трябваше а направи това сега, в който стартира експанзията на Русия във връзка с Украйна ". Това заяви депутатът от ГЕРБ Даниел Митов. 

" Хората когато споделят нещо, го споделят, тъй като го виждат в действителността. Когато публикуваме истината, това не е бойкот ", разяснява той обвиняванията на Кирил Петков, че младежката организация на ГЕРБ е провокирала суматоха към цените на горивата с платени изявления в обществените мрежи.

" Хубаво е да ни придават сходна тежест, явно е че държавното управление се опасява от нас, само че истината е, че тези хора са несвързани с действителността и е безпомощно държание да обвиняваш опозицията и нейните изявления във фейсбук за това, че цените на горивата са високи ", разяснява Митов в " Говори в този момент ".

По думите му държавното управление неглижира и други проблеми - като цената на тока и бежанската вълна от Украйна. Опозицията е предложила да бъдат освободени количества от държавния запас, с цел да има още по-голямо предложение на електрическа енергия, което да смъкна цените.

На въпрос дали би трябвало да пратим самолети в Украйна, Даниел Митов отговори, че би трябвало да предоставим всяка допустима помощ, с цел да уплътним поръчките, дадени в общата декларация на Народното събрание.

" Има механизъм, по който да се направи. Когато постъпи сходно искане и държавното управление стартира да търси консенсус по тази тематика, ние ще подходим отговорно, както постоянно сме го правили ", сподели Даниел Митов.

Според депутата от ГЕРБ Кирил Петков е попаднал в клопката на изявленията на някогашния боен министър. Заради това е трябвало да бъде гласувана и оставката на Стефан Янев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР