Премиерът възложи на мен като народен представител и на колегите

...
Премиерът възложи на мен като народен представител и на колегите
Коментари Харесай

Бащата на Андрея се срещна с Борисов, ще има ли тежки наказания за невръстните престъпници

Премиерът разпореди на мен като депутат и на сътрудниците от ПГ във допустимо най-кратки периоди с спор, с бързи връзка с прокуратурата, да подготвим текст, който да махне всичко това.

Ако някой малолетен направи тежко закононарушение против личността да знае, че по определение ще му се размине или ще му бъде понижена присъдата и т. н. Това съобщи националният народен представител от ГЕРБ Маноил Манев в Министерски съвет след срещата на премиера Борисов с бащата на убитата в Галиче Андрея.

"Говорим за следното - да бъде направена смяна, която да споделя, че при осъществяване на закононарушения против личността - убийства, изнасилвания, блудства, да не е наложителна редукцията за малолетни, т. е. в този момент законът споделя, че оптималната присъда е 12 години.

Ние ще се обърнем към опита, с цел да създадем подобен текст, взаимно с прокуратурата и други експерти в правото, който да споделя, че ще се взема поради положението на този причинител, дали разсъждава като възрастен, с цел да получи наказване като възрастен. Това ще бъде смисълът на смяната, която ще създадем ", разясни Маноил Манев.



"Премиерът и основният прокурор дадоха обещание всичко да създадат, с цел да се прекъсне тази престъпност. Това не може да продължава, тъй като животът на доста хора ще бъде разрушен и погубен. " Това съобщи бащата на брутално убитата и изнасилена Андрея от Галиче след среща с министър-председателя Бойко Борисов.

"Това момче, оправдавам се този урод, е направил нахлуване над безсилен човек, по-късно на служител на реда, единственото, което е получил е пробация. Ако беше осъден, това нямаше да се случи ", заключи почерненият родител.

"Говорим за следното: При осъществяване на закононарушения против личността, да не е наложителна редукцията за малолетни ", стана ясно още на брифинга.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР