Премиерът в оставка Бойко Борисов събра актива на ГЕРБ в

...
Премиерът в оставка Бойко Борисов събра актива на ГЕРБ в
Коментари Харесай

Борисов пред актива на ГЕРБ в София: Ще представим нови и млади кметове

Премиерът в оставка Бойко Борисов събра актива на ГЕРБ в Банкя и разгласи, че имат подготвени млади и нови фрагменти за кметове и министри. На срещата присъстваше и столичният кмет Йорданка Фандъкова.

„ Направихме доста - тангенти, булеварди, кръгови, мостове, фонтан, даже нямаше работещ като пристигна ти. Тогава ние оправихме цялата инфраструктура, чак до Автомагистрала „ Люлин “. Имаме с какво да се похвалим и още две години и половина желая да работите, както до момента. После ще представим и нови кметове, както представихме нови министри ", сподели Борисов.



Лидерът на ГЕРБ уточни, че желае София да се трансформира в съвременен и цифров град: „ Това желая от вас - да го извършите и по тази причина желая да кажете какво е направено в тази сфера и какво ще вършиме “.

Зам.-кметът по финанси в Столична община Георги Георгиев сподели на Борисов приложение за електронно пазаруване билети за цялата градска мрежа.

„ Аз не възприемам по какъв начин и за какво Демократична България и Българска социалистическа партия в Общинския съвет не желаят да продължим метрото и би трябвало за такива съществени неща да спорим “, разяснява Георгиев по отношение на публичното разискване за разширение на метромрежата.

Борисов задочно укори президента Румен Радев, че бави процеса по връчване на втория мандат.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР