Премиерът в оставка - Бойко Борисов критикува партията на Слави

...
Премиерът в оставка - Бойко Борисов критикува партията на Слави
Коментари Харесай

Борисов с коментар за обявените намерения на Има такъв народ

Премиерът в оставка - Бойко Борисов подлага на критика партията на Слави Трифонов и прикани да показват и номинациите за министри, а освен претендента им за министър председател. Според Борисов, поради политическата неустойчивост, България ще се забави в усвояването на европейските средства за възобновяване след коронакризата. Премиерът в оставка събра част от кабинета си и специалисти за показване на проекта за възобновяване и резистентност.

България ще се забави в усвояването на европейските средства свързани с възобновяване след коронакризата поради политическата неустойчивост. Това стана ясно от изявление на премиера в оставка Бойко Борисов. Той събра част от кабинета си и специалисти за показване на проекта за възобновяване и резистентност. Борисов разкритикува политическите си съперници и прикани от партията на Станислав Трифонов да преставят министрите си, а освен претендента за министър председател Антоанета Стефанова.

Премиерът в оставка разгласи онлайн, че България губи скъпо време, поради отхвърли да се сформира държавно управление след изборите.

" Имат шанса незабавно да създадат държавно управление и министрите им да влязат незабавно и да влязат в преписка и да продължат кореспонденцията с Европейска комисия. Никой не ги кара да бягат от отговорност, да са страхливци, ето това се споделя политически страхливец, не е страхливец тоя който вървят да го замерят с яйца, той е рационален човек. Страхливец е този, който със 165 декларирали поддръжката си депутати споделя че са му незадоволителни, а му трябват 240 подкрепящи го, Тодор Живков не е имал толкоз ", сподели министър председателят в оставка Борисов.

Борисов още един път предложи поддръжката си към съперниците.

" Понеже народът ни е по-мил от всичко ние им даваме още един път въпреки и непоискана помощ, само че доста труд сме вложили в нея ", сподели Борисов.

Премиерът в оставка - разяснява и предлагането на " ИТН ", министър председател да бъде шахматистката Антоанета Стефанова, която да върне мандата.

" Сега ние би трябвало да си приказваме единствено за шах, единствено че малко са и експертите в шаха, с цел да оспорват знанията в тази област, които несъмнено на госпожа Антоанета Стефанова са огромни ", сподели Борисов.

Параметрите на проекта за възобновяване бяха показани от вицепремиера в оставка Томислав Дончев, който разгласи, че с изключение на директна помощ за бизнеса, проектът планува поддръжка за нововъведенията и образованието.

" България има 12 млд. лева безплатна помощ и до 9 милиарда наемен запас. Чух господин Велев да споделя, че пари в Плана за бизнеса мога да се усилят двойно. Да, те могат и тройно да се усилят. Ние по тази причина толкоз време да учим министрите на господин Трифонов. Да чуем министрите, екипите ще се занимават с тази активност. Да, никой не оспорва международната купа по шах, само че има хора с трофеи и и от други спортове международни. Тези 12,6 са дребна част от ресурса, който България ще получи до 2030 година, дублирам една четвърт, в допълнение имаме оперативни стратегии, имаме стратегия за развиване на селските региони, имаме фонд за обективен преход, който целеустремено ще влага в политиките за декарбонизация ", сподели министър-председателят в оставка Бойко Борисов.

" Параметрите на проекта за възобновяване бяха показани от вицепремиера в оставка Томислав Дончев, който разгласи, че с изключение на директна помощ за бизнеса, проектът планува поддръжка за нововъведенията и образованието ", сподели вицепремиерът в оставка Томислав Дончев.

Планът към този момент се преглежда в Народното събрание.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР