Премиерът умело маневрираше между всички. Той смяташе, че ще може

...
Премиерът умело маневрираше между всички. Той смяташе, че ще може
Коментари Харесай

Цветанов: Борисов маневрираше между всички, за да прокара руските интереси

Премиерът ловко маневрираше сред всички. Той смяташе, че ще може да надиграе всеки, с цел да прокара съветските ползи. През третия мандат на ГЕРБ безусловно нищо не е направено. Това сподели водачът на " Републиканци за България ", представен от БГНЕС.
" Трябва да се ограничим от политиканстването, тъй като с популизма, който следим през последните години никой не взема решение проблемите. Необходим е политически и публичен консенсус, само че когато няма политическа воля за това, няма по какъв начин да се стигне до истината “, сподели още ръководителят на Република България. Според него " страната през днешния ден отсъства от действителните геополитически решения ".
 Цветан Цветанов порица Бойко Борисов и уточни правилото на властта в България Цветан Цветанов порица Бойко Борисов и уточни правилото на властта в България
Успехът е мой, неуспехът е общ – това е правилото на властта. Това споделя водачът на Евро-атлантическия съвет за сигурност (ЕАЦС) и...
" В днешното положение на българския парламент, при тази борба, няма кой да води логичен и изчерпателен спор по тематиките, които са свързани с националната сигурност и с хоризонта, който да очертае страната ни “, сподели още Цветанов, представен от пресцентъра на партията.
Изграждането на „ Републиканци за България ” е комплицирана конструкция. Tя е за всички тези хора, които желаят някаква нормалност и смяна, а през всички тези години не са намирали съответната опция, за която да дадат своя глас. От тази позиция мисля, че повече ще бъдат непознати лица и непринадлежащи на остарялата групировка, от която бях част преди време, само че в това време не съм обърнал тил и не съм затворил телефона на всеки един, който е желал да поддържа плана „ Републиканци за България “ и до скоро да е бил част от други политически обединения от център-дясно “, съобщи Цветанов.
" Тук приказваме за опцията с плана „ Републиканци за България “ да очертаем хоризонта, тъй като през днешния ден в политически проект виждаме какви са дебатите – те са доста принизени и той не е политически, повече е просташки “, акцентира ръководителят на новосформираната партия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР