Премиерът Стефан Янев вика шефовете на служби, които са в

...
Премиерът Стефан Янев вика шефовете на служби, които са в
Коментари Харесай

Премиерът вика на среща шефовете на службите за сигурност, излезли в дълъг отпуск

Премиерът Стефан Янев вика шефовете на служби, които са в неплатен отпуск до есента. Очаква се това да се случи през днешния ден или на следващия ден, заяви пред БНР вътрешният министър Бойко Рашков.

Отпуските им ще бъдат прекъснати незабавно, беше безапелационен Рашков. По думите му страната няма по какъв начин да работи с тези хора.

„ ДАНС, която аз дълго време назовах организацията за държавна сигурност, извършваше закононарушения по отношение на потреблението и използването на специфични разследващи средства. Тези закононарушения бяха толерирани от основния прокурор. Как ще желая, на какво съображение да работя с такива хора?! Онези, които би трябвало да противодействат на престъпността, правят закононарушения и това са потвърдени обстоятелства. Те останаха ненаказани с помощта на основния прокурор, който в този момент са го скрили с КПКОНПИ, а другият продължава тази политика “, посочи служебният министър.

От информация през вчерашния ден стана ясно, че в дълъг отпуск до септември са ръководителите на ДАНС и ДАР. В заплатен и къс отпуск и е ръководителят на Държавната организация „ Технически интервенции “ Цветан Китов. Единствено той се е отзовал на поканата в Министерския съвет, сподели Рашков.

В ефира на bTV през вчерашния ден служебният вътрешен министър сподели, че ще се наложат още смени на управителни фрагменти в Министерство на вътрешните работи.

От прокуратурата отхвърлиха коментар на думите на Рашков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР