Премиерът разбра, че истерията около посещението му в САЩ вече

...
Премиерът разбра, че истерията около посещението му в САЩ вече
Коментари Харесай

Елена Поптодорова: Истерията около снимката на Борисов и Тръмп показва неизживян политически пубертет

Премиерът разбра, че нервността към визитата му в Съединени американски щати към този момент мина във водевил. По тази причина той се оправда за фотографията с Доналд Тръмп. Истерията у нас демонстрира един непреживян политически пубертет. Това сподели някогашният ни дипломат в Съединени американски щати Елена Поптодорова в ефира на БТВ.

Тя добави, че е по-важно какво се случва всъщност в централата на Организация на обединените нации, а не че министър председателят Борисов си се ръкувал с Тръмп. Американският президент даже няма да запомни това, в случай че е нямало авансово другарство. „ Това са авансово уговорени срещи. Хаби се непотребна сила “.

„ Имаше едно по-важно политическо неявяване - на Русия, Китай, Северна Корея “, акцентира Поптодорова.

Дипломатът ни съобщи още, че постоянно е значимо да има двустранни срещи.

Тя разяснява и срещата на американския дипломат Ерик Рубин с управлението на Движение за права и свободи. Припомняме, че фотографията му с Ахмед Доган и Мустафа Карадайъ провокира медиен интерес.

„ Работата на един дипломат е да се среща с политическите водачи. Посланик Рубин е имал срещи и с водачите на другите политически сили в България “. Поптодорова напомни, че преди година е имал среща и с Лютви Местан.

„ Появата на Доган демонстрира, че той не е абдикирал от политиката. Тази фотография им а по-голямо значение за самото Движение за права и свободи и по тази причина се демонстрира. Това е сигнал към гласоподавателите в Турция “, стана ясно от думите ѝ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР