Премиерът публикува и снимки и видео от строежа на новата

...
Премиерът публикува и снимки и видео от строежа на новата
Коментари Харесай

Бойко Борисов със страхотна новина за магистрала "Хемус": Утре... ВИДЕО

Премиер ът разгласява и фотоси и видео от градеж а на новата права от автомагистрала та.

В строителството на правата са положени близо 104 000 тона асфалт, градежът завърши близо 6 месеца преди крайния период, разгласи министър-председателят

"Утре е формалното разкриване на новия 9,3 км сектор от Автомагистрала „ Хемус “ сред Ябланица и Боаза. Изграждането на трасето започва в края на март м. година и приключи близо 6 месеца предварително. "

Това написа в профила си във Facebook министър председателят Бойко Борисов. В правата сред Ябланица и Боаза е най-големият армонасип, изграждан до момента у нас - 45 метра общ насип, с височина от 25 м на армирания насип.

Това е съвсем отвесна стена на откоса като в структурата й са вложени специфични укрепителни мрежи и системи, разяснява министър председателят.

В строителството на правата са положени близо 104 000 тона асфалт, а за обезпечаване сигурността на придвижване са инсталирани 40 км мантинели от най-голям клас и 24,5 км защитни мрежи, написа Борисов.

Премиерът разгласява и фотоси и видео на новата права от автомагистралата.

Припомняме, че единствено преди два дни Борисов се закани, че той ще отреже лентата на готовата автомагистрала "Хемус " и съобщи, че се надява това да стане до 4-5 години.

Така той даде поръчка, че ГЕРБ ще направи всичко допустимо, с цел да ръководи до края на третия си мандат, само че даже и по-късно да е на власт.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР