Премиерът посочи, че вече години наред се поддържа 4% ръст

...
Премиерът посочи, че вече години наред се поддържа 4% ръст
Коментари Харесай

Бойко Борисов Им Затвори Устите: Едно Са Истинските Инвеститори, Друго Хейтърите От Жълтите Павета!

Премиерът уточни, че към този момент години наред се поддържа 4% растеж на стопанската система, а безработицата е паднала до 5%и не работят единствено тези, които не желаят да работят. Той добави, че доста пари се заплащат в обществените системи и на процедура бизнесът тежко се затруднява с намирането на служащи, по тази причина ще се мисли и работи в посока просветителна инфраструктура, обучение, квалификацията на служащите.

Борисов посочи стабилността на българският лев. По думите му разликата сред България и прилежащите ѝ страни през последните години е видна - ние се развиваме нагоре и се строи се от ден на ден.

По време на диалозите с премиера цех " Енпай " кметът на Шумен Любомир Христов изясни, че Индустриалният парк е публично-частно партньорство, в което делът на общината е 45%.

" За последните две години сме привлекли 17 вложители в Шумен, от които трима клас А. Паркът е една от най-модерните индустриални зони в България с изцяло построена инфраструктура. В началото на месеца направихме първа копка на новата подзона С, защото зона А към този момент е пазарно осъществена над 85 % ", изясни Христов.

Изпълнителният шеф Николай Тончев показа преимуществата на Индустриалния парк в Шумен за вложителите, които биха желали да изградят своите производства тук.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР