Премиерът подкара джипа и показа строителството на АМ Европа в

...
Премиерът подкара джипа и показа строителството на АМ Европа в
Коментари Харесай

Къща нямам, омаскариха ме, оплаква се Борисов и цитира Братя Карамазови

Премиерът подкара джипа и сподели строителството на Автомагистрала " Европа " в сектора сред Сливница и Драгоман на вицепремиера Томислав Дончев, министъра на финансите Владислав Горанов и зам.- министъра на районното развиване и благоустройството Николай Нанков.

Трасето е дълго 17 км. Борисов има увещание от строителите, че ще е готово до края на лятото.

Борисов изясни, че с автомагистралата ще е по-лесно на сърбите да вървят на отмора в Банско , а " там, където строителите са минавали през гора - да засаждат по 1000 дървета . Разпоредил съм на министър Маринов и на основния секретар да се стационират полицейски коли към обектите - това е интернационален път, в случай че стане повреда да се реагира бързо ".

Премиерът желае упорит европейски бюджет , тъй като " упоритостта да се случват нещата би трябвало да бъдат захранвани със средства ", изяснява той за кохезията в Европейски Съюз.
 Горанов с дебата за еврото преодолява страховете на българите Обновена
Горанов с дебата за еврото преодолява страховете на българите

Борисов: Приемането на еврото е за положителното на българските жители и бизнес

Горанов разяснява, че " стартираме процедура за разширение на граничния пункт ", който съгласно него не е ремонтиран, откогато е основан и с помощта на координацията с АПИ са съумели да свържат двата пътя.

Относно " Фич ", Горанов съобщи, че колкото повече се вижда качеството на живот у нас, толкоз повече българи се завръщат , трайна наклонност, а от рейтинговата организацията обяснили, че ще вдигнат рейтинга на България в случай че влезе в Еврозоната .

Горанов се майтапи с водещата на НоваТВ Диана Найденова, " аз съм обезпокоен за Диана Найденова, тъй като ние с тая джипка ще я бием по рейтинг . Няма да ѝ провърви доста. От нашата джипка повече вести изскачат ".
 Българите се връщат в родината си, удовлетворен Борисов
Българите се връщат в родината си, удовлетворен Борисов

Дълги години страната ни беше ръководена от тежък комунистически режим

Борисов добави, " 100 години са управлявали, за какво не са го създали , ние за 10 години единствено това, което сме построили да остане, отново си заслужава да вършим партия. Това са работни места, горива, заплати, обороти. Какво не им харесва . Ето това е при комунистите, това е при ГЕРБ, както и да го погледнеш, може да съм индивидуален, обаче е правилно ".

" Нашите бяха колибки. Аз като споделям, че до 22 години спехме с кака в една стая. Две стаи имахме . Аз и кака, майка и баща, и баба. Сега като пишат идиотщини и нелепости, по този начин ме е гняв , но... нема да ме спрат ", изясни министър председателят на възрастен служащ.

" И к ато кажат " къщата на Борисов в Барселона ". Абе аз къща нямам, те - къща . Омаскариха си ме ... Ето такава е обстановката. То и в учебника за компромати по този начин написа, п одбираш истини ... познаваш, този, оня. То и в " Братя Карамазови " по този начин написа, не е все едно дали са ти откраднали шуба и мръзнеш през зимата в Русия или си откраднал и имаш две шуби ".

Борисов ревизира и построяването на сектора сред Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " и Драгоман , чието създаване стартира при започване на февруари тази година. Строителството на 14,5-километровата права се финансира със средства от Механизма за свързване на Европа на Европейския съюз и републиканския бюджет. Стойността на инвестицията е за близо 165 млн. лева, а срокът за осъществяване е февруари 2022 година
 Демократична България: Борисов е рисков за бъдещето и стопанската система на България
Демократична България: Борисов е рисков за бъдещето и стопанската система на България

" Рискува да хвърли България назад при започване на прехода "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР