Премиерът на Великобритания Тереза Мей заяви, че Европейският съюз не

...
Премиерът на Великобритания Тереза Мей заяви, че Европейският съюз не
Коментари Харесай

Мей: ЕС не е като СССР

Премиерът на Англия Тереза Мей съобщи, че Европейският съюз не е като Съюз на съветските социалистически републики , откакто английският външен министър провокира неодобрение със сравняването на 28-членния блок с някогашната руска страна, осведомят " Ройтерс " и други организации.

 Европейски Съюз бил затвор но Съюз на съветските социалистически републики
Европейски Съюз бил затвор но Съюз на съветските социалистически републики

Консерваторите търсят единение

В неделя външният министър Джереми Хънт предизвести Европейски Съюз, че е основан, с цел да пази свободите , само че урокът от руската история е, че в случай че се трансформира в затвор, желанието за овакантяване се усилва.

Запитана за коментара на Хънт, Мей означи: " На масата в Европейски Съюз има страни, които са били част от Съюз на съветските социалистически републики, в този момент те са демократични страни и аз мога да ви кажа, че двете организации не са едни и същи ".

Тя означи, че е подготвена да излезе с ново предложение пред Европейски Съюз за излизане от безизходицата на договарянията за Брекзит.

Мей разясни, че проектът на Европейски Съюз е недопустим за Англия , защото Северна Ирландия остава в митническия съюз и това ще докара до определяне на митническа граница в Ирландско море.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР