Премиерът на Великобритания Тереза Мей предупредила проевропейските депутати в парламента

...
Премиерът на Великобритания Тереза Мей предупредила проевропейските депутати в парламента
Коментари Харесай

Мей заплашила с предсрочни избори преди ключовия вот вчера

Премиерът на Англия Тереза Мей предизвестила проевропейските депутати в Народното събрание от Консервативната партия, че ще свика предварителни парламентарни избори , в случай че не поддържат извършения през вчерашния ден избор по отношение на дали Обединеното кралство да остане в митническия съюз след Брекзит , написа " Таймс ".

 Парламентът във Англия още веднъж поддържа Тереза Мей за Брекзит
Парламентът във Англия още веднъж поддържа Тереза Мей за Брекзит

Крехката преднина на Мей е симптом за идни компликации

Според популяризираната информация минути преди гласуването тори са предизвестили разбунтувалите се проевропейски депутати в партията и са ги инструктирали да не гласоподават против премиерa , в случай че не желаят предварителни избори за повторно в границите на 2 година

Изглежда, че опасността на Мей е проработила, защото тя съумя да избегне основна корекция в законодателството й, която беше блокирана от 307 против 301 депутати. Поправката предвиждаше Англия да остане в митническия съюз на Европейски Съюз , в случай че не бъде подписано съглашение за свободна търговия с блока преди края на годината.

 Тереза Мей избегна проваляне в Камарата на общините за Брекзит
Тереза Мей избегна проваляне в Камарата на общините за Брекзит

Парламентът одобри промени в митническия закон

Премиерът акцентира, че Обединеното кралство би трябвало да напусне митническия съюз и да предприеме своя независима комерсиална политика след Брекзит.

Евроскептиците в Консервативната партия принудиха Мей да одобри четири ремонти в митническия законопроект за сгъстяване на метода " мек Брекзит ", който беше координиран от държавното управление този месец.

Проевропейските консерватори желаят Лондон да остане в митническия съюз.

Мей извоюва успеха с помощта на гласовете на четирима евроскпетици от Лейбъристката партия, които гласоподаваха в поддръжка на държавното управление. 12 тори поддържаха поправката.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР