Премиерът на Великобритания Борис Джонсън ще обещае серия от данъчни

...
Премиерът на Великобритания Борис Джонсън ще обещае серия от данъчни
Коментари Харесай

Джонсън обещава данъчни облекчения за бизнеса

Премиерът на Англия Борис Джонсън ще обещае серия от данъчни понижения за фирмите в речта си на конференцията на Конфедерацията на английската индустрия (КБП - CBI), съобщи Франс прес. Това се случва в разгара на предизборната акция и по-малко от два месеца преди датата, планувана за Брекзит.

В речта, която би трябвало да произнесе по-късно през днешния ден, министър председателят признава, че по-голямата част от ръководителите на огромните компании " не са желали Брекзит ", само че сега главната им паника е да се завърши с несигурността към един безконечен развой на излизане от Европейски Съюз.

Той дава обещание при положение на победа на изборите на 12 декември " понижаване на налозите върху недвижимите парцели за фирмите, намаляване на налозите за работодателите. Вноската за здравно обезпечаване в страната ще се намали с 1000 лири за над половин милион работодатели ", се показва в фрагменти от речта му, получени от Франс прес.

Лидерът на консерваторите има намерение също по този начин да понижи налозите върху новите здания и да усили данъчните заеми за действия, свързани с научноизследователска активност и развиване.

Британските медии правят оценка на 1 милиард лири цената на данъчните понижения за фирмите, осведоми Българска телеграфна агенция.

Основният противник на Борис Джонсън - водачът на лейбъристката партия Джереми Корбин, чиято акция се основава на доста лява стратегия, разчита да показа пред членовете на работодателската организация на годишната конференция в Лондон помощи за финансиране на стратегии за образование в региона на климата.

Лейбъристите дават обещание през първия им мандат стратегия за образование на 320 000 " климатични чираци " в Англия, с цел да се борят против " сериозния дефицит на квалифицирана работна ръка във Англия ", който ще продължи поради автоматизацията на редица специалности и нуждата от отговор на климатичните промени.

КБП прикани през вчерашния ден в навечерието на годишния си конгрес партиите, които са в предизборна акция за предварителните парламентарни избори, да избегнат " още една провалена година поради политическия застой " след три години и половина рецесия към Брекзит.

Годишният конгрес на КБО обичайно събира главните политически водачи. Лидерката на Либералните демократи Джо Суинсън също би трябвало да произнесе тирада през днешния ден, напомня Франс прес.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР