Премиерът на Великобритания Борис Джонсън се сблъска с негодуванието на

...
Премиерът на Великобритания Борис Джонсън се сблъска с негодуванието на
Коментари Харесай

Британците са в шок: Борис Джонсън потъпка вековна традиция ВИДЕО

Премиерът на Англия Борис Джонсън се сблъска с негодуванието на англичаните, когато си свари чаша чай. Политикът заля напитката си с мляко преди да извади оттова пакетчето със отвара и по този метод наруши вековна традиция, отбелязва Mail Online.

След обявата на предизборно видео на Консервативната партия, където Джонсън "потъпква вековни обичаи ", консуматори в обществените мрежи изрекоха съмнение, че кандидатурата му не може да бъде подобаваща за ръководство на страната.

"Да, по този начин си сварявам чая, по този начин си го подготвям. Това го прави по-силен ", дава отговор на своя страна Борис Джонсън на един от потребителите в мрежата.



Под оповестеното видео се е разразила същинска полемика сред британците, всеки от които се отнася друго към пиенето и приготвянето на обичайна за страната напитка.

"Той остави пакетчето вътре, това е непростимо! " "Най-ужасната предизборна акция ", "След като изгледах това видео, моят живот в никакъв случай няма да е същият ", "Достатъчно аргументи да не гласоподавам за него ", това са единствено част от мненията под видеото.

Друг консуматор отбелязва, че след тези фрагменти министър председателят ще загуби гласовете на феновете на чая с мляко.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР