Премиерът на Великобритания Борис Джонсън обещава да прокара закони за

...
Премиерът на Великобритания Борис Джонсън обещава да прокара закони за
Коментари Харесай

Кралицата: Здравеопазването и тероризмът – приоритетите в програмата на Джонсън

Премиерът на Англия Борис Джонсън дава обещание да прокара закони за по-голямо финансиране на Националната здравна работа и по-дълги присъди за тероризъм.

Това стана ясно по време на тронното слово на кралица Елизабет II в английския парламент. Тя показа програмата на държавното управление след успеха на Консервативната партия на извършените избори , написа " Гардиън ".
 Фон дер Лайен: Англия повече ще пострада от Европейски Съюз, в случай че не се договорим търговски
Фон дер Лайен: Англия повече ще пострада от Европейски Съюз, в случай че не се договорим търговски

Графикът пред нас е извънредно провокационен

Програмата за ръководство на Борис Джонсън е съвсем същата като речта на кралицата през октомври , само че има няколко допълнения от предизборната стратегия на торите.

Новото главно законодателство е проектозакон за финансиране на Националната здравна работа. В закона ще бъде заложено увеличение на финансирането до 2023-2024 година с 33,9 милиарда английски лири , което като цяло се преглежда като алегоричен ход.
 2,6 млн. жители на Европейски Съюз са подали документи за престояване във Англия
2,6 млн. жители на Европейски Съюз са подали документи за престояване във Англия

Министерството на вътрешните работи разгласи, че е получило 142 300 молби през ноември

Също по този начин ще бъде признат нов законопроект за битката с тероризма . Предвижда се по-тежки присъди за тероризъм и минимална присъда от 14 година Също ще се затвори малката врата, която разрешава предварително освобождение на терористи. Това е по отношение на офанзивата на Лондон бридж, която беше осъществена от терорист, освободен предварително.

Третият детайл от програмата е заричане за " законодателство за шпионажа ", което ще разреши на специфичните служби да употребяват нужните принадлежности за прекъсване на противников дейности на държавно равнище.

1/3 от законопроектите са свързани с Брекзит и връзките с Европейски Съюз.

Кабинетът на Джонсън ще одобри ново законодателство за имиграцията. Правилата за имиграционния надзор ще са същите както за жителите на Европейски Съюз, по този начин и за тези от други страни, което значи, че се приключва свободното придвижване. Ще бъде въведена точкова система като тази в Австралия.

8 законопроекта са планувани за спазването на реда и законите в страната. Те ще оказват помощ в битката с закононарушенията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР