Премиерът на Великобритания Борис Джонсън е унижен от лидера на

...
Премиерът на Великобритания Борис Джонсън е унижен от лидера на
Коментари Харесай

Борис Джонсън унижен от лидера на най-малката страна в ЕС

Премиерът на Англия Борис Джонсън е унизен от водача на най-малката страна в Европейски Съюз, написа " Гардиън ".

По-рано през днешния ден Джонсън организира диалози с ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер , а по-късно беседва с премиера на Люксембург Ксавие Бетел.
 Европейският бизнес предизвести: Брекзит без договорка би бил злополука
Европейският бизнес предизвести: Брекзит без договорка би бил злополука

" Определено би трябвало да се изключи "

Очакваше се Бетел и Джонсън да дадат конференция навън, само че огромна група протестиращи против Брекзит притисни английския външен министър, който в последна сметка не взе участие на конференция евентуално поради демонстрацията, макар че не се удостоверява публично. Обикновено при такива условия се трансформира мястото на конференцията . Но вместо това Бетел продължи по проект. В един миг той даже уточни мястото, където Джонсън трябваше да бъде.

Wall of sound and booing from the British ex-pat protest when Boris Johnson arrives. Not sure how they’re going to be able to do a press conference here pic.twitter.com/QGaQMMXzeW
— Jon Stone (@joncstone) 16 септември 2019 година  Снимка 443049
Източник:

Без да се церемони Бетел акцентира, че Англия, а не Европейски Съюз, е отговорна за рецесията . Това е " призрачен сън " за жителите на Европейски Съюз, счита той. В един миг той беше бурно приветстван от протестиращите, тъй като почувстваха, че отразява гнева им.

" Гардиън ": Европейски Съюз и Острова не са близо до договорка за Брекзит

Лондон възприема обстановката като игра, в която те са герои

Вчера Джонсън се дефинира за Невероятния Хълк . Журналист от " Дейли телеграф " разяснява, че действителността не може да бъде по-различна, имайки поради, че Джонсън се е уплашил и е избягал от дребна група протестиращи.

Бетел сподели на конференцията, че демонстрацията е право в демокрацията .

Жестикулирайки към празния подиум, министър председателят предизвести, че времето изтича. Премиерът на Люксембург упрекна в неистина уредниците на акцията за овакантяване на Европейски Съюз по време на референдума.

Източник заяви, че английското държавно управление е поискало конференцията да се организира в постройката, с цел да бъдат чути двамата водачи, само че молбата е била отхвърлена.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР