Премиерът на Унгария Виктор Орбан заяви, че западните страни членки

...
Премиерът на Унгария Виктор Орбан заяви, че западните страни членки
Коментари Харесай

Орбан: Западните държави страдат от “умора от разширяването

Премиерът на Унгария Виктор Орбан съобщи, че западните страни членки на Европейски Съюз страдат от " отмалялост от разширението " и употребяват най-новите страни членки като изкупителна жертва за личните си проблеми , осведоми АП.

Орбан акцентира пред публичното радио, че в случай че страни като Сърбия бяха част от Европейски Съюз по време на мигрантската рецесия през 2015 година, " незаконната имиграция нямаше да доближи до Германия ".

Унгарският водач чака някогашният маджарски правосъден министър Ласло Трочани, номиниран от страната за еврокомисар с сектор политиката на съседство и разширението, да се оправи с " разгорещените моменти " по време на идните чувания в Европейския парламент.

Унгария е изправена пред наказателни дейности на Европейски Съюз по отношение на върховенството на закона и демократичните процедури, в това число и във връзка със закони, признати по време на Трочани като правосъден министър, само че Орбан разяснява, че няма да има възражения за професионализма на Трочани , а единствено че " той е маджарин ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР