Премиерът на Унгария Виктор Орбан заяви, че ще търси начини

...
Премиерът на Унгария Виктор Орбан заяви, че ще търси начини
Коментари Харесай

Орбан и Салвини инспектираха бодливата тел по унгарско-сръбската граница

Премиерът на Унгария Виктор Орбан съобщи, че ще търси способи за съдействие с вицепремиера на Италия Матео Салвини, тъй като след изборите през май Европа би трябвало да бъде ръководена от водачи, които са против имиграцията , осведомят " Ройтерс " и АП.

Орбан също сподели на конференция със Салвини в Будапеща, че в случай че Европейската национална партия се съюзи с леви партии след изборите за Европейски парламент, ФИДЕС мъчно ще откри място в тази група.
 Юнкер смекчава тона към Орбан
Юнкер смекчава тона към Орбан

Едно време Юнкер гледал на Орбан като на воин
 Снимка 421207
Източник:

Двамата съперници на миграцията в Европа инспектираха оградата от бодлива тел по унгарската граница. Първо те се срещнаха по южната граница на Унгария със Сърбия, където през 2015 година държавното управление на Орбан издигна ограда, с цел да спре мигрантите.

Салвини също организира среща с унгарския си сътрудник Шандор Пинтер. Те разискаха миграцията към Европа.

" Позициите на държавните управления на Италия и Унгария са идентични по този проблем ", сподели Салвини след среща с Пинтер. " Ние чакаме нова Европа да отбрани външните граници от 27 май ", добави той, като има поради деня след изборите за Европейски парламент (23-26 май).
 Снимка 421205
Източник:

Вътрешният министър на Италия посочи, че Италия е съгласна с Унгария за нуждата от преоценка на всички търговски и финансови съглашения с страни нечленки на Европейски Съюз, които не сътрудничат за връщането на мигранти, чиито молби за леговище са отхвърлени в Европа.

В изявление за италианския вестник " Стампа " Орбан разяснява, че Салвини е " най-важният човек в Европа през днешния ден " за миграцията. Според него миграцията е " най-важният въпрос в история ни ".
 Салвини: В момента Европейски Съюз основава спор, ние желаеме мирна Европа
Салвини: В момента Европейски Съюз основава спор, ние желаеме мирна Европа

Ние също можем да бъдем най-богатият континент на света
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР