Премиерът на Русия Михаил Мишустин призова руснаците да останат по

...
Премиерът на Русия Михаил Мишустин призова руснаците да останат по
Коментари Харесай

Стойте си по домовете, призова премиерът на Русия

Премиерът на Русия Михаил Мишустин прикани руснаците да останат по домовете си и да се въздържат от пътешестване в опит да се спре разпространяването на ковид, осведоми Интерфакс.
 Коронавирус: Сериозни санкции в Русия за нарушение на карантината
Коронавирус: Сериозни санкции в Русия за нарушение на карантината

300 000 рубли (3 890 долара) за елементарните хора, в случай че дейностите им са довели до гибел

Мишустин разясни да се пътува единствено при неотложни случаи . Той добави, че са нужни твърди ограничения и че наложените в Москва ограничавания би трябвало да обзет и други райони на страната.

Руските управляващи подредиха да се затворят хотелите и курортите от 28 март до 1 юни, откакто в страната са доказани повече от 1000 случая на болни с ковид, а четирима души са умряли.

Преди няколко дни съветският водач Владимир Путин разгласи идната седмица за неработна . Москва от този уикенд до 5 април затваря всички кафенета, заведения за хранене и магазин като се изключи питателните и аптеките.
 Русия и Турция укриват данни за ковид?
Русия и Турция укриват данни за ковид?

В Русия са изследвани 163 000 души при 146 млн. население...

Вчера Путин изрази вяра да победят вируса за два-три месеца , в случай че бързо бъдат наложени по-твърди ограничения. Днес той се подписа под законодателство, което разрешава на държавното управление да се намеси за контролиране цените на някои артикули и медикаменти.

Русия записва нови 196 случая на ковид, което е връх за един ден в страната , с които общо се усилват до 1036. Още един човек е умрял през последните 24 часа и с него общо са четирима умряли.

По последни данни на Световната здравна организация по света има над 465 000 доказани случая, а умрелите са повече от 21 000. Регистрирани са случаи в 199 страни. Данните на Университет " Джон Хопкинс " демонстрират над 530 000 случая и над 24 000 умряли в 176 страни, възстановили са се към 122 000.

Можете да следите случаите на ковид в България на уеб страницата на Военномедицинска академия, на уеб страницата на Министерството на здравеопазването и за света на инфографиките на Световната здравна организация и на Университет " Джон Хопкинс ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР