Премиерът на Русия Дмитрий Медведев по време на среща с

...
Премиерът на Русия Дмитрий Медведев по време на среща с
Коментари Харесай

Медведев призна за проблем с допинга в руския спорт

Премиерът на Русия Дмитрий Медведев по време на среща с вицепремиерите си е признал, че в съветския спорт има проблеми с допинга .

" Не толкоз от дълго време, говорейки по време на изявление, споделих, че в тази ситуация е явно, че и от съветска страна, имам поради в нашата спортна общественост, съществуват обилни проблеми с допинга, това не може да бъде отречено ", посочи Медведев, представена от ТАСС.
 Русия с 4-годишна възбрана да взе участие на всички огромни спортни събития
Русия с 4-годишна възбрана да взе участие на всички огромни спортни събития

Флагът и химнът на Русия пропущат Лятната олимпиада в Токио през 2020 година и Световното състезание по футбол през 2022 година в Катар

По-рано през днешния ден Световната антидопингова организация (WADA) взе решение да в профил Русия от присъединяване в огромни интернационалните спортни надпревари за интервал от четири години поради измами с данни от московската допингова лаборатория.

Андрей Климов, който е заместник-председател на комисията по интернационалните въпроси към Съвета на федерацията (горната камара на съветския парламент), съобщи, че след решението на WADA Русия би трябвало да накаже съветските служители, които дават отговор за антидопинговата политика .

WADA разгласява цялостен лист със наказания против съветския спорт, който беше признат от изпълнителния комитет на организацията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР