Премиерът на Република Северна Македония Зоран Заев заяви, че е

...
Премиерът на Република Северна Македония Зоран Заев заяви, че е
Коментари Харесай

Заев отговори на Каракачанов: Аз съм македонец, който говори македонски език

Премиерът на Република Северна Македония Зоран Заев съобщи, че е македонец, който приказва македонски език, приет в целия свят, откакто българският вицепремиер Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността го съпостави с „ българин, на който акълът му идва на другия ден “, съобщи Българска телеграфна агенция.

„ Аз съм македонец, който приказва македонски език, приет в целия свят. Каракачанов е българин, който приказва български език, приет в целия свят “, написа Заев нощес във Facebook, реагирайки на коментара на Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността.

Заев добави, че етническото разграничение сред тях не е единственото, а най-важното и най-сериозно разграничение е това по какъв начин гледат на света.

„ Аз работя за доближаване на позициите и знам, че това е допустимо единствено посредством замяна на хрумвания и отзиви, а не посредством обиди и неуместни изказвания ", написа Заев.

Той добави, че чака стъпки към другарство, а не език на омразата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР