Премиерът на Малта Джоузеф Мускат да бъде разследван за жестокото

...
Премиерът на Малта Джоузеф Мускат да бъде разследван за жестокото
Коментари Харесай

Премиерът на Малта може да отговаря за убийство

Премиерът на Малта Джоузеф Мускат да бъде разследван за жестокото ликвидиране на журналистката Дафне Каруана-Галиция, упорства фамилията й, представено от в. " Гардиън ". Синът й Матю Каруана-Галиция сподели, че са изпратили писмо, в което желаят управляващите да подсигуряват, че няма да бъдат унищожени доказателства, и да не се въздейства на правосъдната система. 

В тирада пред Народното събрание министър председателят Мускат отбрани работата на държавното управление си по следствието на  убийството на журналистката, осъществено през 2017 година,  и прикани за национално единение. " Малтийските институции работят и всички са равни пред закона ", съобщи министър-председателят, който е под непрестанен публичен напън да се отдръпна. Докато той говореше в пленарната зала, стачкуващи пред Народното събрание призоваваха за оставката му. Мускат възнамерява да се отдръпна при започване на януари. 

Делегация на Екологичен потенциал през вчерашния ден дойде в Малта, с цел да ревизира дали се съблюдава върховенството на закона.

Още в " Наблюдател "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР