Премиерът на Ксавие Бетел, който миналата седмица даде положителен тест

...
Премиерът на Ксавие Бетел, който миналата седмица даде положителен тест
Коментари Харесай

Премиерът на Люксембург е хоспитализиран заради влошение на COVID-19

Премиерът на Ксавие Бетел, който предходната седмица даде позитивен тест за ковид, е бил признат тази заран в болница , написа БГНЕС. Той е подложен на спомагателни проби и разбори. Държавното министерство удостовери през днешния ден следобяд, че като защитна мярка министър председателят ще остане под наблюдаване 24 часа, в случай че лекарите не посъветват друго.

На 27 юни Ксавие Бетел заяви, че ще се самоизолира за 10 дни, защото е дал позитивна коронавирус проба малко откакто взе участие в срещата на върха на Европейския съюз. В изказването на кабинета му бе обявено, че никой от останалите 26 водачи на Европейски Съюз, участвали на срещата на върха в Брюксел, не се счита за контактен със инфектирания министър председател на Люксембург.
 Люксембург изисква негативен тест за ковид за идващите със аероплан Люксембург изисква негативен тест за ковид за идващите със аероплан
Великото херцогство Люксембург вкарва условието за показване на отрицателен резултат от тест за ковид за идващите с въздуш...

Съгласно разпоредбите в Люксембург за ограничение на разпространяването на вируса, за непосредствен контакт със измъчен от COVID-19 се смята превозване на повече от 15 минути с него на разстояние по-малко от два метра без маска. Тогава представител на Бетел съобщи, че той е спазвал прецизно разпоредбите по време на срещата на върха. В изказването от офиса на Бетел се споделяше, че той има „ леки признаци “, в това число тресчица и главоболие, само че „ ще продължи да извършва дилемите си “ от у дома.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР